Kalender


Följ med vad som händer

Dec
10
mån
Måndagsbönen @ Betania
Dec 10 kl. 17:30 – 18:30

Välkommen att be tillsammans med oss! Varje måndag kl. 17.30-18.30 

En fokuserad stund inför Guds ansikte: Vi lovsjunger Gud, vi ber i Anden och vi ber fokuserat för aktuella behov: personliga böneämnen, församlingen, Sibbos invånare och olika processer i samhället.

Tervetuloa yhteiseen rukousiltaamme! Yksi kristittyjen tärkeimpiä tehtäviä on rukoilla yhdessä – kielestä riippumatta. Betaniassa rukousiltamme on maanantaisin klo 17.30 ja torstaisin klo 18. Torstaina enemmän suomeksi ja maanantaina enemmän ruotsiksi, mutta aina tilanteen ja henkilöiden mukaan.

Dec
13
tor
Rukous & Sana @ Betania
Dec 13 kl. 18:00 – 20:00

railit13

TERVETULOA RUKOILEMAAN JA SANAN LÄHTEELLE

Suomenkieliset rukous- ja raamattuillat torstaisin klo 18. Ensin rukoilemme, pääasiassa sipoolaisten ja Sipoon puolesta, ja sitten tutkimme Sanaa.

Koko Raamattu, Jumalan Sana on annettu ihmiselle elämäksi. Näin Jumala ilmoitti vakuuttavasti sekä Mooseksen  (“sana … siinä on teidän elämänne”, V Ms 32:47) että Jeesuksen kautta. (“Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut, ovat henki ja ovat elämä.” Joh 6: 63). Ei ihme, että opetuslasten sydämessä syttyi usko ja elämä, kun he Emmauksen tiellä epäilyksin joutuneina kuuntelivat, kuinka Jeesus selitti heille kirjoituksia. (Lk 24:32). Tätä mekin rukoilemme tapahtuvaksi kokoontuessamme Sanan äärelle, sen aarteita etsimään.

Pyrimme tutkimaan Raamattua kokonaisuutena, että näkisimme koko Raamatun ilmoituksen Jeesuksesta ja myös ns. VT ja UT yhteyden toisiinsa. Raamattu itse selittää itsensä ja tarjoaa ohjeita sanomansa ymmärtämiseen. Hienoa, jo pääset mukaan alusta alkaen, mutta olet tervetullut myös yksittäisiin iltoihin.

Tervetuloa mukaan!

Dec
16
sön
Pre-julgudstjänst med radioinbandning
Dec 16 kl. 11:00 – 12:15

Välkommen att vara med på en gudstjänst med julsånger och jultema söndagen den 16 december kl. 11. Vi bandar in en radiogudstjänst denna söndag som sedan sänds på YLE Vega den 23.12. kl. 13.03.

Annika Holmberg är mötesledare, Minna Levälahti delar en personlig berättelse, Gabriel Grönroos predikar, vi sjunger några julsånger tillsammans med Seppo J.Järvinen vid pianot, det blir också solosång av Alf Bonn, samt några andra sånger med Rasmus Forsman och bandet. Så det blir en fullmatad gudstjänst, många olika inslag, men ändå bara 56 min och 57 sekunder för radioinbandningen.

Copyright © Dandelion by Pexeto