Tervetuloa

Paikka, jossa usko herää ja kasvaa

Se löytyiSvenska

Se löytyi Sipoossa

Sipoon Betania-seurakunta on mukana valtakunnallisessa Se löytyi-mediamissiossa Lähes 400 seurakuntaa eri puolilta Suomea ja 40 kristillistä järjestöä tai mediaa on yhdistänyt voimavaransa saattaakseen kaikkien ulottuville ydinasiat Jeesuksesta kertovasta ilosanomasta. Nyt kerrankin on fokus siinä, mikä kristittyjä yhdistää ja mikä samalla on kaikkein tärkeintä saatettavaksi kristinuskosta tietoon niille, jotka eivät ole siitä kuulleet.  Eri puolilla maailmaa

Löytöretkelle Raamattuun – torstaisin klo 18

Rukous & Sana-illat torstaisin klo 18 jatkuvat lokakuun alkuun normaalisti. Mutta sitten: Betanian-seurakunnan suomenkielinen ryhmä järjestäätorstaista 13.10. (klo 18–19.30) alkavan seitsenosaisen viikoittaistenSe löytyi-tilaisuuksien sarjan otsikolla Löytöretkelle Raamattuun. Parhaimmat löydöt teet osallistumalla säännöllisesti koko sarjan iltoihin,mutta vaikka et pääsisi joka torstai mukaan, tule silti niihin, joihin pääset! Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Kokoonnumme Betania-kirkossa (Iso Kylätie 34, Nikkilä).

Viikko-ohjelma

Rukous & Sana – ilta

TERVETULOA RUKOILEMAAN JA SANAN LÄHTEELLE Betania-seurakunnan suomenkieliset Sana- ja rukous-tilaisuudet torstaisin klo 18 Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ensin rukoilemme, pääasiassa. . .

Tisdagsbönen

Välkommen på vår bönesamling under tisdagskvällarna i Betania!  Alla tisdagar kl 19-20 (från 16.8.2022). Vi läser en kort bibeltext och. . .
Lisää ohjelmaa