Tervetuloa

Paikka, jossa usko herää ja kasvaa

Media-listaSvenska

Koko perheen talviretki saaristoon 2.3

Koko perheen talviretki Vilstrandin alueelle, Söderkullalandetin saarella, järjestetään lauantaina 2.3.2024 klo 11.30 -15.30. Tämä retki on avoin kaikille lapsiperheille, retki on myös hyvä tapa tutustua Royal rangers-porukkaan ja toimintaan. Vilstrand, Söderkullalandet, on lähimpänä mannerta sijaitseva Sipoon kunnan saariston virkistyskohde noin kilometrin päässä Gumbostrandin satamasta.  Saarelle on talvella lyhyt hiihtomatka, joka on suositeltavin tapa kulkemiseen, mutta mahdollista on myös kävellä perille. Saarella

Konsertti keräsi 260 kuulemaan Nina Åströmia

Sunnuntaina 25 helmikuuta klo 16 järjestimme konsertin Sipoon Juhlasalissa (Nikkilä), jossa lauloi Nina Åström. Hän puhui ja lauloi suomeksi, sekä jnkv ruotsiksi ja englanniksi. Väkeä tuli joka suunnasta läheltä ja kaukaa – yhteensä n 260 henkilöä. Olimme laittaneet valmiiksi 200 tuolia esille, mutta kun ne täyttyi, tarvittiin n 60 lisäpaikkaa. Eli sali oli täynnä. Lämminhenkinen,

Kastekäytäntömme

Lue lisää
Kastekäytäntömme

Viikko-ohjelma

SöndaX

Söndax Månadens första och tredje söndag är barn från 3 år uppåt (till 10-11) välkomna till  SÖNDAX!. Myös suomenkieliset lapset ovat. . .

Rukous & Sana – ilta

TERVETULOA RUKOILEMAAN JA SANAN LÄHTEELLE Betania-seurakunnan suomenkieliset Sana- ja rukous-tilaisuudet torstaisin klo 18 Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ensin rukoilemme, pääasiassa. . .

SöndaX

Söndax Månadens första och tredje söndag är barn från 3 år uppåt (till 10-11) välkomna till  SÖNDAX!. Myös suomenkieliset lapset ovat. . .

Tisdagsbönen

Välkommen på vår bönesamling under tisdagskvällarna i Betania!  Tisdagar kl 18-19 (obs -tiden!) Vi läser en kort bibeltext och sedan. . .
Lisää ohjelmaa
Ungdomsträffar

Ungdomsträffar

Vill du komma och umgås, spela spel, fundera över Gud, dig själv och andra eller bara ha roligt? Då är detta för dig.

Läs mer