SuomeksiSuomenkielinen toiminta Betaniassa, Iso Kylätie 34, Nikkilä, Sipoo


Torstaisin klo 18:
Rukous & Sana Teams -sovelluksen kautta:

Betania-seurakunnan suomenkieliset torstai-iltojen Sana- ja rukoustilaisuudet (klo 18) toteutetaan toistaiseksi koronarajoitusten vuoksi etänä Teams-sovelluksen kautta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Saadaksesi tarvittavan s-postilinkin, ole hyvä, ota yhteyttä Raili Tanskaseen s-postilla tanskanen.raili (AT) gmail.com tai tekstiviestillä 050 3701681.
Raililta opetusta:

 

Lue tästä lisää sanasta “Alussa”

– tarkista vielä kalenterista (varsinkin kesän ja joulun tienoilla)

Ensin rukoilemme, pääasiassa sipoolaisten ja Sipoon puolesta, ja sitten tutkimme Sanaa.

Koko Raamattu, Jumalan Sana on annettu ihmiselle elämäksi. Näin Jumala ilmoitti vakuuttavasti sekä Mooseksen  (“sana … siinä on teidän elämänne”, V Ms 32:47) että Jeesuksen kautta. (“Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut, ovat henki ja ovat elämä.” Joh 6: 63). Ei ihme, että opetuslasten sydämessä syttyi usko ja elämä, kun he Emmauksen tiellä epäilyksin joutuneina kuuntelivat, kuinka Jeesus selitti heille kirjoituksia. (Lk 24:32). Tätä mekin rukoilemme tapahtuvaksi kokoontuessamme Sanan äärelle, sen aarteita etsimään.

Pyrimme tutkimaan Raamattua kokonaisuutena, että näkisimme koko Raamatun ilmoituksen Jeesuksesta ja myös ns. VT ja UT yhteyden toisiinsa. Raamattu itse selittää itsensä ja tarjoaa ohjeita sanomansa ymmärtämiseen. Hienoa, jo pääset mukaan alusta alkaen, mutta olet tervetullut myös yksittäisiin iltoihin.


Tästä löydät Kuukauden opetusrailit13
Raili Tanskanen
opettaa Jumalan liitosta 3-osaisessa sarjassa.
Tässä ensimmäinen osa suomeksi.
Tässä toinen osa (11.10) ja
tässä kolmas (8.11).

Ja tässä tekstiversiona
Jumalan liitto ihmisen pelastamiseksi RT15

 

Jumalan liitto – ihmisen pelastukseksi
Jumalan pelastava suhde langenneeseen ihmiseen on kautta aikojen perustunut veriliittoon, jonka lopullinen täyttäjä on Jeesus Kristus. Siksi liiton olemus ja merkitys on jokaisen uskovan syytä tuntea. Se on Jumala-suhteemme perustus ja sen lujuuden vakuus. Siitä käsin ymmärrämme myös oman suhteemme Jumalaan. Liiton olemus valaisee uudella tavalla myös monin tavoin uskonelämän keskeistä sisältöä. Mitä liiton yhteydessä tarkoittavat veriuhri, synti, kirous, vanhurskaus, rauha, ystävyys jne? Ymmärtämällä liiton rikasta maailmaa vahvistut uskossasi Jeesukseen!

Yllämainitun toiminnan lisäksi ruotsinkieliset sunnuntaikokoukset tulkataan myös suomeksi kuulokkeiden kautta.


Yhteyshenkilöt:

railit13Raili Tanskanengg_310515_200
050-3701681

tai

Gabriel Grönroos
040-5180859

Copyright © Dandelion by Pexeto