Hur har corona-tiden påverkat ditt liv?


Hem Forum Betania Forum Hur har corona-tiden påverkat ditt liv?

Etiketter: 

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7163
  Betania
  Keymaster

  De senaste fyra månaderna har inneburit störa förändringar i samhället, i sjukvården, på arbetsplatserna och i varje enskild människas liv. Förutom de direkta effekterna på hur våra liv ser ut – med social distansering, handtvätt, karantän, permitteringar mm – så påverkar det också våra sinnen – känslolivet, sinnesstämningen, framtidsplanerna och kanske också tron på Jesus. Förändringar, osäkerhet, oro för egen och andras hälsa mm har en tendens att slita på oss. Har det påverkat ditt andliga liv, din tro?

  Nu när det varit en lång paus i gudstjänstlivet, har du bett mera eller mindre på egen hand, har du läst Bibeln och kristen undervisning mer eller mindre, har du konsumerat kristen media mer eller mindre. På vilket sätt är livet (då specifikt fokus på det andliga livet) nu annorlunda mot tidigare?

  Skriv gärna en rad.

  #7310
  Nora Sjöholm
  Deltagare

  (Är denna forum allmän eller bakom lösenord?)
  Coronatiden har varit tuff – mycket mindre tid för bön, bibel och stilla stunder då hela familjen har varit hemma 24/7.

  #7431

  Betania Forum är allmänt och öppet för alla att läsa – om man sedan vill kommentera måste man registrera sig/logga in. På det här sättet kan tillfälliga besökare också ta del av samtalet utan att vara registrerad och inloggad.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Copyright © Dandelion by Pexeto