Suomeksi


betania300

Suomenkielinen
säännöllinen
toiminta
Betaniassa
Iso Kylätie 34
Nikkilä

Torstaisin 21.1.2016 lähtien klo 18
Rukous & Raamattu 

TERVETULOA RUKOILEMAAN JA SANAN LÄHTEELLE 

Suomenkieliset rukous- ja raamattuillat jatkuvat torstaisin klo 18  21.1.2016 alkaen. Ensin rukoilemme, pääasiassa sipoolaisten ja Sipoon puolesta, ja sitten tutkimme Sanaa.

Koko Raamattu, Jumalan Sana on annettu ihmiselle elämäksi. Näin Jumala ilmoitti vakuuttavasti sekä Mooseksen  (“sana … siinä on teidän elämänne”, V Ms 32:47) että Jeesuksen kautta. (“Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut, ovat henki ja ovat elämä.” Joh 6: 63). Ei ihme, että opetuslasten sydämessä syttyi usko ja elämä, kun he Emmauksen tiellä epäilyksin joutuneina kuuntelivat, kuinka Jeesus selitti heille kirjoituksia. (Lk 24:32). Tätä mekin rukoilemme tapahtuvaksi kokoontuessamme Sanan äärelle, sen aarteita etsimään.

Pyrimme tutkimaan Raamattua kokonaisuutena, että näkisimme koko Raamatun ilmoituksen Jeesuksesta ja myös ns. VT ja UT yhteyden toisiinsa. Raamattu itse selittää itsensä ja tarjoaa ohjeita sanomansa ymmärtämiseen. Hienoa, jo pääset mukaan alusta alkaen, mutta olet tervetullut myös yksittäisiin iltoihin.


Tervetuloa myös Israel-konferenssiin helmikuussa!

fi_isrkonf16_kar_600


lahkenkodkat_300Haluamme kutsua sinut ainutlaatuiseen seminariin, jossa saamme kuulla erittäin kokeneen uranuurtajan ja lähetystyöntekijän Jan-Erik Nymania ja keskustella haasteista, joita liittyy eri kansanryhmiin.

Ohjelma:
Keskiviikko 17.2 klo 18 Seminaari osa 1
Torstai 18.2 klo 18 Seminaari osa 2

Paikka: Filadelfia-kirkko, Albertinkatu 31, Helsinki

Puhuja: Jan-Erik Nyman, lähetystyöntekijä Afrikassa, IBRA-radion Itä-, keski- ja eteläisen Afrikan koordinaattori.

Jan-Erik Nyman jakaa kokemuksiaan siitä, mitä meidän pitäisi seurakunnissa ajatella nykyisestä opetuslapseudestamme ja kuinka me voimme johdattaa ihmisiä uskoon. Mitä me voimme tehdä konkreettisesti? Mitä apuvälineitä ja materiaalia on käytettävissä?

Jan-Erik antaa konkreettisia vinkkejä, miten voimme ohjata vastakääntynyttä muslimia, joka haluaa oppia lisää kristillisestä uskosta.

Seminaarin hinta 20 e/hlö

Ilmoittautuminen: http://bit.ly/lahetysseminaari
Lisätietoa seminaarista: http://www.filahelsinki.fi/lahetysseminaari

Seminaarin kielenä englanti. Simultaanitulkkaus tarvittaessa ruotsiksi ja suomeksi.

Tervetuloa kaikki kiinnostuneet ja te, jotka olette tekemisissä pakolaisten, turvapaikanhakijoiden tai muiden maahanmuuttajien kanssa!


railit13Raili Tanskanen opettaa Jumalan liitosta 3-osaisessa sarjassa.
Tässä ensimmäinen osa suomeksi.
Tässä toinen osa (11.10) ja
tässä kolmas (8.11).

Ja tässä tekstiversiona
Jumalan liitto ihmisen pelastamiseksi RT15

 

Jumalan liitto – ihmisen pelastukseksi
Jumalan pelastava suhde langenneeseen ihmiseen on kautta aikojen perustunut veriliittoon, jonka lopullinen täyttäjä on Jeesus Kristus. Siksi liiton olemus ja merkitys on jokaisen uskovan syytä tuntea. Se on Jumala-suhteemme perustus ja sen lujuuden vakuus. Siitä käsin ymmärrämme myös oman suhteemme Jumalaan. Liiton olemus valaisee uudella tavalla myös monin tavoin uskonelämän keskeistä sisältöä. Mitä liiton yhteydessä tarkoittavat veriuhri, synti, kirous, vanhurskaus, rauha, ystävyys jne? Ymmärtämällä liiton rikasta maailmaa vahvistut uskossasi Jeesukseen!

Yllämainitun toiminnan lisäksi ruotsinkieliset sunnuntaikokoukset tulkataan myös suomeksi kuulokkeiden kautta.
Voimaa_elamaan_kev16
 

Yhteyshenkilöt:

railit13Raili Tanskanengg_310515_200
050-3701681

tai

Gabriel Grönroos
040-5180859

Copyright © Dandelion by Pexeto