Suomeksi


betania300Suomenkielinen
säännöllinen toiminta
Betaniassa, Iso Kylätie 34, Nikkilä

Torstaisin 3.9 lähtien klo 18
Raamattu- ja esirukousilta 

TERVETULOA SANAN LÄHTEELLE JA RUKOILEMAAN

Syyskuun 2015 alusta, torstaista 3.9. klo 18 alkaen kokoonnumme viikottain Betania-seurakuntaan TUTKIMAAN RAAMATTUA ja RUKOILEMAAN – ennen kaikkea sipoolaisten ja Sipoon puolesta.

Klo 18 alkaen tutkimme noin tunnin verran Raamattua ja sitten jatkamme rukoillen.

raam_ruk_torstKoko Raamattu, Jumalan Sana on annettu ihmiselle elämäksi. Näin Jumala ilmoitti vakuuttavasti sekä Mooseksen (“sana … siinä on teidän elämänne”, V Ms 32:47) että Jeesuksen kautta. (“Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut, ovat henki ja ovat elämä.” Joh 6: 63). Ei ihme, että opetuslasten sydämessä syttyi usko ja elämä, kun he Emmauksen tiellä epäilyksin joutuneina kuuntelivat, kuinka Jeesus selitti heille kirjoituksia. (Lk 24:32). Tätä mekin rukoilemme tapahtuvaksi kokoontuessamme Sanan äärelle, sen aarteita etsimään.

Ensimmäisillä kerroilla aloitamme Sanan tutkimisen perehtymällä itseensä Raamattuun – maailman ihmeellisimpään kirjaan – ja sen tutkimiseen. Mikä Raamattu on? Miten se on syntynyt? Miksi se on meille annettu? Monet meistä ovat vuosien – kenties vuosikymmenien – varrella paljonkin lukeneet Raamattua. Silti emme ehkä ole tulleet ajatelleeksi, miten Raamattua tulisi lukea, että sen sanoma avautuisi ja että ymmärtäisimme sitä mahdollisimman oikein Jumalan tarkoittamalla tavalla. Onko siihen olemassa avaimia?

Itse Raamattu antaa lukuisia ohjeita sanomansa ymmärtämiseen ja niihin tutustuminen on lukijalle avuksi. Näiden avaimien etsimisestä lähdemme liikkeelle Sanan aarteita etsiessämme!

Tervetuloa mukaan!


railit13Raili Tanskanen opettaa Jumalan liitosta 3-osaisessa sarjassa.
Tässä ensimmäinen osa suomeksi.
Tässä toinen osa (11.10) ja
tässä kolmas (8.11).

Ja tässä tekstiversiona Jumalan liitto ihmisen pelastamiseksi RT15

 

Jumalan liitto – ihmisen pelastukseksi
Jumalan pelastava suhde langenneeseen ihmiseen on kautta aikojen perustunut veriliittoon, jonka lopullinen täyttäjä on Jeesus Kristus. Siksi liiton olemus ja merkitys on jokaisen uskovan syytä tuntea. Se on Jumala-suhteemme perustus ja sen lujuuden vakuus. Siitä käsin ymmärrämme myös oman suhteemme Jumalaan. Liiton olemus valaisee uudella tavalla myös monin tavoin uskonelämän keskeistä sisältöä. Mitä liiton yhteydessä tarkoittavat veriuhri, synti, kirous, vanhurskaus, rauha, ystävyys jne? Tervetuloa tutkimaan liiton rikasta maailmaa ja vahvistumaan uskossa Jeesukseen!

Yllämainitun toiminnan lisäksi ruotsinkieliset sunnuntaikokoukset tulkataan myös suomeksi kuulokkeiden kautta. 
kraftforlivet_host15_500
 

Yhteyshenkilöt:

railit13Raili Tanskanen
050-3701681

tai

Gabriel Grönroos
040-5180859

Copyright © Dandelion by Pexeto